A MEINL PERCUSSION-RÓL

THE ULTIMATE SELECTION
A MEINL PERCUSSION már harminc éve gyártja és fejleszti különleges hangszerválasztékát. Büszkén mondhatjuk, hogy egy "véglegesített kínálattal" rendelkezünk - ez az AZ ULTIMATE SELECTION. A Föld bármely tájáról származó muzsikus megtalálja a számára, tudásának és korának megfelelő hangszert. A MEINL PERCUSSION garantálja a kiváló minőséget, egy jól átgondolt és kialakított valamint a jövőbemutató választékot.

FEJLESZTÉS
A MEINL PERCUSSION, mint modern és világszerte tevékeny vállalat, a Status Quo állapottal nem megelegédve mindig az újításokon dolgozik. A zenészekkel tartott állandó kapcsolat és információcsere lehetővé tette, hogy új hangszereket fejlesszen ki, illetve a meglévőket továbbfejlessze. Példaként említhető erre a "Free Ride System" a bongók, valamint a "Floatune Tuning System" a timbale-k, dzsembék területén.

MINŐSÉG
Fennállásunk óta legfőbb feladatunknak tekintjük, hogy vevőinket a legjobb minőséggel lássuk el. A megfelelő nyersanyagnak és a legmagasabb követelményeknek is megfelelő gyártási normáknak köszönhetően garantálni tudjuk percussion hangszereink kiváló minőségét, játékérzetét és elsőrendű hangzását.